minisDavant de les darreres novetats amb la presentació de la base tècnica i esportiva, així com l’inici dels entrenaments, la Base Mini Barcelona convoca una trobada oberta a tothom on poder respondre a l’interès i les preguntes de les persones interessades en la navegació oceànica i el món Mini 6.50. Serà aquest dijous 17 de setembre a les 17:30.

Al mateix temps que els primers skippers de la Base finalitzaven la Mini Transat 2015 a Point-à-Pître, hem inaugurat la base tècnica i esportiva en l’entorn del Port Fòrum i hem començat els primers entrenaments de la temporada pensant ja en la Mini Transat 2017. Noves activitats que han despertat interès i preguntes entre molts de vosaltres: qui pot entrenar a la Base Mini Barcelona? en què consisteixen les activitats? com són les instal·lacions? quan costa? quin calendari teniu? no tinc mini, puc ser de la Base Mini?, i un llarg etcètera.

Per això, us volem convidar a la xerrada informal que organitzem aquest dijous 17 de desembre a les 17:30 a la nostra seu esportiva al Barcelona International Sailing Center. Allà us explicarem què estem fent, com us podeu involucrar en el projecte, intentarem respondre a la majoria de dubtes i farem una petita visita a les instal·lacions.

Així que, si t’interessa la navegació oceànica i el món Mini, i tens preguntes sobre com funcionat tot plegat, no t’ho pensis. T’esperem aquest dijous!

Nota: es prega confirmar l’assistència enviant un correu a info@baseminibcn.org

Dia i hora: dijous 17 de setembre 2015, 17:30

Lloc:

Edifici Barcelona International Sailing Center
Parc del Fòrum, Moll de la Vela s/n
08930 Sant Adrià de Besòs

Com arribar-hi:

Localització - BISC.clipular