cartell evfb-01Ser navegant sempre havia significat fer servir un sextant. Malhauradament, en plena era del GPS, navegar amb un sextant és un art que s’està perdent. Però, i si el GPS falla? No us perdeu aquesta segona “Tarda Oceànika” dedicat a la navegació astronòmica.

Amb aquest curs, volem tornar a la escència de la navegació amb una bona dosis de passió. Ens acompanyarà Jordi Griso, navegant amb un llarga experiència en navegació oceànica que mai ha deixat que la tecnologia ens façi oblidar la navegació més pura. De fet, Griso és un referent entre els ministas a l’hora d’adquirir els coneixements en navegació astronòmica exigits per la Clase Mini 6.50.

L’acte és gratuït i està obert a tothom que tingui un interès en aprendre els fonaments de la navegació astronòmica, navegui habitualment o no. Tindrà lloc el proper dijous 17 de març a les 19:00 a la seu de la Base Mini Barcelona, sota la placa fotovoltaica del Fòrum (Barcelona International Sailing Center – Parc del Fòrum, Moll de la Vela s/n, Sant Adrià de Besòs).

Les Tardes Oceànikes

Les Tardes Oceànikes són un conjunt de xerrades i cursos organitzades per la Base Mini Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer la navegació oceànica entre els navegants i el públic en general. Un cop al mes, volen ser un espai de trobada on poder compartir experiències i debatre al voltant d’aquest món apassionant que volem que estigui a l’abast de tothom.

Aquesta tarta oceànika és la segona que organitza la Base Mini Barcelona després de la xerrada sobre la Mini Transat 2015 que va tenir lloc al gener al Museu Marítim de Barcelona. En aquella ocasió, es va poder escoltar les experiències de 4 dels navegants espanyols que van participar en aquesta edició de la regata on van creuar l’Atlàntic en solitari en un vaixell de 6,50m.