foto-cepelludoLa Base Mini Barcelona ha arribat a uns acords amb diverses empreses del sector que es converteixen en proveïdors oficials de la Base per les activitats que es duran a terme a partir d’ara. Gràcies a aquests acords, les empreses ofereixen determinats serveis i productes a preus reduïts dels que es podran beneficiar els membres de la Comunitat Base Mini. Aquestes col·laboracions són fruit de l’esforç de la Base Mini Barcelona per donar servei als navegants oceànics, enfortir la comunitat i facilitar la preparació dels projectes Mini Transat dels regatistes.

Els acords signats cubreixen serveis de meteorologia, transport de vaixells i equipament nàutics amb serveis especials per aquells regatistes de la Base Mini Barcelona que estan en plena preparació per la Mini Transat 2017. Però no cal ser regatista Mini 6.50 per accedir a descomptes: la Base Mini Barcelona ha negociat uns preus especials dels que es podran beneficiar tots els membres de la Comunitat Base Mini acreditant-se en el moment de la compra.

Aquests acords s’afegeixen als existents amb Hooker2 i TodoRegatas.com, vigents des de l’inici del projecte Mini Transat 2015.

Squid, servei de meteorologia punter

Squid, de l’empresa belga Great Circle, és un dels programes de meteorologia marina més punters del moment. Proveïdor exclusiu en l’última edició de la Volvo Ocean Race, o proveïdor de molts equips de la Barcelona World Race, Transat Jacques Vabre o Sydney Hobart, el servei ofereix informació i dades meteorològiques de precisió que permeten preparar i gestionar la meteo per una travessa o una regata.

Mitjançant aquest acord, Squid esdevé el servei de meteorologia de la Base Mini Barcelona per la preparació i seguiment de les regates dels seus skippers. Un servei que ja hem posat a prova amb èxit durant l’edició 2015 de la Mini Transat entre Douarnenez (França) i Point-à-Pître (Guadalupe francesa). A més a més, els membres de la Comunitat Base Mini podran accedir a l’abonament anual del “Racing – CEP 0.5” amb descompte. Aquest abonament CEP 0.5º a deu dies és ideal per fer comparacions entre el model europeu i el model GFS i ofereix un servei de routing amb edició de polars, waypoints, etc.

Equip Yacht, material nàutic

Equip Yacht és un importador i distribuïdor per a Espanya de les primeres marques d’acastillatge i accessoris per embarcacions de lleure i de competició, com pot ser les marques Harken o Spinlock. Això permet als membres tenir accès a tot un catàleg de materials imprescindibles per la preparació i manteniment dels seus vaixells amb un 10% de descompte.

Equip Yacht fa, a més, un esforç especial per als regatistes que estan inmersos en la preparació de la Mini Transat 2017 oferint un descompte mínim d’un 25% sobre els preus oficials. Aquest pas representa una diferència important per als skippers ja que permet reduir el cost total del seu projecte Mini 6.50.

Transportes Cepelludo

Una de les despeses importants en qualsevol projecte Mini és el transport per carretera del vaixell per participar en una regata o per moure’s entre el Mediterràni i l’Atlàntic. Per aquesta raó, la Base Mini Barcelona ha arribat a un acord amb l’empresa “Transportes Cepelludo” que redueix considerablement el preu per portar el Mini per carretera. Transportes Cepelludo té una llarga trajectòria en el transport de vaixells de competició com els Minis 6.50 o els IMOCA 60.

Per poder accedir a aquests avantatges, les persones han de ser membres de la Comunitat Base Mini. Pots donar-te d’alta en aquesta pàgina.

Des de la Base Mini Barcelona agraïm l’esforç d’aquests proveïdors per oferir condicions especials als regatistes i membres de la comunitat. Ets una empresa i vols convertir-te en proveïdor oficial de la Base Mini Barcelona? Posa’t en contacte amb nosaltres.