Regata Mare Nostrum 2016

Bruno García a bord del Pogo3 Like Crazy

Dues de les embarcacions de la Base Mini, aconsegueixen la segona posició (en categoria prototips i categoria sèrie) en la mítica regata Mare Nostrum que va tenir lloc al Club Nàutic Garraf el passat dia 26 d’agost.

Aquesta mítica regata, que es celebra des de 1973, va ser la primera regata per a navegants solitarios del Mediterrani i ha estat el bressol de grans navegants que actualment ens impressionen en las regates oceànicas més importants que es celebren al voltant del món.

Aquest any la regata s’ha consolidat dins del calendari de Classe Mini, assolint 15 barcos a la línia de sortida. L’Akali, amb l’Oriol Pujol i el Quico Carbonell, i el Like Crazy amb l’Anna Corbella i el Bruno García, han creuat la línia en segona posició, en categoria proto i sèrie respectivament. L’Alfín de Marc Miró i Gabriel Boichat, ha completat tot el recorregut defensant la categoria “vintage”, a bord del seu Pogo1.

El recorregut al voltant de Balears, va ser liderat tota l’estona per el prototip Sampaquita de Didac Costa i Pep Costa.

Desde la Base Mini Barcelona  volem agrair i felicitar al CLUB NÀUTIC GARRAF per la fantàstica organització, l’entusiasme i la qualitat de totes i cada una de les persones implicades en aquesta mítica. Gràcies per creure i potenciar la Classe Mini a Catalunya!