Marina-Porto-Atlantico1

Vista aérea de la Marina Porto Atlântico

La Marina Porto Atlântico ha decidit sumar-se a la xarxa Port Amic Mini, convertint-se en el primer port estranger en integrar-se a la xarxa. Situada a Leça da Palmeira, molt a prop de Porto en la costa nord de Portugal, oferirà a partir d’ara diversos aventatges per als navegants Mini membres de la Base Mini Barcelona i suposa una nova ampliació de la xarxa.

L’objectiu principal de la xarxa “Port Amic Mini” és la d’oferir als navegants minis una sèrie de ports refugi on es puguin dirigir en cas de necessitat durant els seus entrenaments o transports degut a les condicions meteorològiques o a avaries.

Marina de Leça- Google Maps.clipular

Situació de la Marina a la costa portuguesa

La Marina Porto Atlântico respon perfectament a aquest esperit, tal i com es va veure durant aquesta Mini Transat 2015. En mig de la primera etapa, el navegant Guillermo Cañardo (Peor para el Sol – 657) es va dirigir cap a aquesta marina on va poder reparar el seu spi i els problemes de pilot automàtic. Allí va rebre l’ajuda i suport de la Marina per poder tornar a sortir cap a Lanzarote.

Com explica Jose Carlos Alves, representant de la Marina Porto Atlântico, “és el port més segur per un mini en les 200 milles de costa atlàntica entre Baiona i Cascais, i és una base excel·lent per entrar directament a aigües obertes de l’Atlàntic”.

Segons l’acord firmat amb la Marina Porto Atlântico, els navegants Mini membres de la Base Mini Barcelona podran gaudir de dues nits d’amarre sense cost en aquest port i una reducció del 50% sobre el preu de les 5 nits següents, a més d’accès a dutxes, aigua i llum.

L’equip de la Base Mini Barcelona segueix treballant per fer crèixer la xarxa de ports que donin suport als navegants minis durant les seves navegació. Fes-te membre de la Comunitat Base Mini Barcelona i podràs accedir a la Xarxa “Port Amic Mini” amb el teu Mini 6.50.