Garraf2El passat divendres 17 de juliol, la Base Mini Barcelona i el Club Nàutic Garraf han signat l’acord que converteix Garraf en el primer port que s’adhereix a la xarxa “Ports Amic Mini”. Aquest acord suposa aventatges als navegants Mini membres de la Base Mini Barcelona que facin una parada en aquest port.

Aprofitant l’entrega de premis de la XXVI Regata Mare Nostrum, que per primer cop era també regata oficial de la Classe Mini 6.50, Anna Corbella, directora esportiva de la Base Mini Barcelona, i Antoni Colom, President del Club Nàutic Garraf, han signat l’acord de col·laboració que suposa l’entrada de Garraf a la xarxa “Ports Amic Mini”.

Aquest acord suposa que, a partir d’aquest moment, els navegants Mini membres de la Base Mini Barcelona podran gaudir de dues nits d’amarre sense cost en aquest port i una reducció del 50% sobre el preu de les 5 nits següents, a més d’accès a dutxes, aigua i llum.

Tal i com ha afirmat Antoni Colom en el moment de la signatura, “el Club Nàutic Garraf sempre ha promocionat la navegació d’altura i oceànica i, en aquesta línea, ara volem fer una aposta clara pels navegants Minis”. “Ser part de la xarxa Ports Amic Mini és un pas en aquesta direcció”, ha afegit.

Garraf1Per la seva banda, Anna Corbella ha agraït al Club Nàutic Garraf el seu compromís amb el món Mini 6.50. “Mitjançant aquest primer acord, la Base Mini Barcelona posa en marxa una xarxa deports que té com a objectiu facilitar els moviments d’aquests barcos de competició durant els seus entrenaments o trasllats per una regata”. “És un pas molt important per a nosaltres i treballem per que s’hi vagin sumant més ports de la costa catalana”, ha conclòs.

Els mini són velers de navegació oceànica de 6,5 metres que en moltes ocasions naveguen sense motor. Amb el temps normalment molt ajustat, és molt habitual que hagin de modificar el seu itinerari de transport o d’entrenament degut a canvis meteorològics. Poder comptar amb una xarxa de ports sensibles a les necessitats d’aquestes embarcacions pot suposar una diferència molt important per aquests navegants.

Per poder beneficiar-se d’aquest programa, els armadors i navegants de Mini 6.50 han de ser membres de la Base Mini Barcelona. Trobareu més informació aquí. Si sou un port i esteu interessats en formar part de la xarxa “Ports Amic Mini”, ens podeu contactar aquí.