logocambrislDes del 22 d’octubre, la xarxa “Ports Amic Mini” compta amb un nou port gràcies a la signatura de l’acord amb el Club Nàutic Cambrils. Aquest acord suposa aventatges als navegants Mini membres de la Base Mini Barcelona que facin una parada en aquest port.

La xarxa “Ports Amic Mini” té com a objectiu oferir als navegants minis una sèrie de ports refugi on dirigir-se en cas de necessitat durant els seus entrenaments o transports degut a les condicions meteorològiques o a avaries.

La navegació en Mini 6.50, uns vaixells de competició oceànica que normalment van sense motor, té unes característiques molt específiques i és necessari comptar amb llocs coneguts on poder quedar-s’hi durant uns dies ha que pot suposar una diferència molt gran per aquests navegants.

Segons l’acord firmat amb el Club Nàutic Cambrils, els navegants Mini membres de la Base Mini Barcelona podran gaudir de dues nits d’amarre sense cost en aquest port i una reducció del 50% sobre el preu de les 5 nits següents, a més d’accès a dutxes, aigua i llum.

Foto: Club Nàutic Cambrils

Des de la Base Mini Barcelona, agraïm el suport mostrat pel Club Nàutic Cambrils i la seva disposició per oferir ajuda al conjunt dels navegants Mini 6.50. Recordem, a més, que aquest club té entre els seus membres a ministes com Marc Miró – Alfin 371 o el skipper de la Base Mini Barcelona Guillermo Cañardo – Peor Para el Sol 657 que actualment participa en la Mini Transat 2015.

L’equip de la Base Mini Barcelona segueix treballant per fer crèixer la xarxa de ports que donin suport als navegants minis durant les seves navegació.

Fes-te membre de la Comunitat Base Mini Barcelona i podràs accedir a la Xarxa “Ports Amic Mini” amb el teu Mini 6.50.