banderas portada

 

T’interessa la Base Mini Barcelona? N’has sentit parlar i vols involucrar-te? Això és una fantàstica notícia i a continuació trobaràs les diverses formes d’involucrar-te en el projecte.

 

1. Forma part de la Comunitat Base Mini Barcelona

Pot ser-ne membre qualsevol persona amb interès a la navegació oceànica que vulgui formar-se i crèixer en aquest àmbit o donar-li suport. Amb un accent sobre el món de la Classe Mini 6.50, es pot tenir vaixell, ser tripulant o tenir com a objectiu una campanya Mini Transat.

Sent part de la Comunitat Base Mini BCN, tindràs accès a les diferents activitats de formació i entrenament que organitzem a un preu reduït, així com als diferents serveis que oferirem als regatistes, com el centre logístic, l’ús de la xarxa de Ports amic mini per a armadors de mini 6.50 i accès a descomptes. Tot per una cuota anual de 25€.

Per ser membre de la Comunitat Base Mini Barcelona, només cal que et donis d’alta aquí.2. Regatista de La Pedrera

Aquest projecte està pensat per aquelles persones que tinguin un projecte Mini Transat i que vulguin progressar i entrenar-se per arribar a la línea de sortida amb garanties. El projecte arrrancarà a partir de l’octubre 2015 i previ procés d’evaluació i selecció, el regatistes podran accedir a un programa complet de formació.

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols més detalls.


 

3. Patrocinadors

Base Mini Barcelona és un centre de tecnificació per formar i entrenar navegants oceànics que vulguin participar en regates en solitari o a dos. La Base es centra especialment en els navegants de Mini 6.50 per ser una escola perfecta per començar amb la navegació oceànica.

Tant el circuit de regates oficials Classe Mini, el recorregut personal i esportiu de cada regatistes, el foment de la navegació, les activitats de la Base com el treball amb joves promeses ofereix oportunitats mediàtiques i valors als que les empreses es volen associar.

La Base Mini Barcelona està buscant i parlant amb diversos patrocinador per associar les nostres objectius i valors. Si el projecte de preparar esportistes i aventurers en un esport tant exigent i apassionant com la vela oceànica t’engresca, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de parlar amb tu.